Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
    Аз пък съм се посветила на четенето, сега чета Джеймс Клавел- "Цар Плъх " ))))

Ако ти хареса препоръчвам горещо и "Тай Пан" пак на същия автор.
    alfa romeo sprint 1984

Comment

• скукаааа....идват най-умрелите дни в годината....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• нова година дойде а нова глава няма да получа ...
        Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
        Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Супер изненада ми направиха приятелите ми !
          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
          sigpic

Comment

• Хиихихи....прибирам се и какво да видя...изчистено и сготвено,че мирише и вкусно...много съм доволна..))
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
              Хиихихи....прибирам се и какво да видя...изчистено и сготвено,че мирише и вкусно...много съм доволна..))
              Браво на Добри
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Браво на Добри

Да едно голямо браво...вечерята беше много вкусна...на мен беше оставил да си нахраня морското свинче ))
                sigpic

Comment

• Прибирам се и някой ми писал на скайпа...някаква мома ми пише "здр, колега"...и тамън се зарадвах, че някоя алфистка ми е писала...и то се оказа...фиатаджия, да ми продава броня за Марея

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    Прибирам се и някой ми писал на скайпа...някаква мома ми пише "здр, колега"...и тамън се зарадвах, че някоя алфистка ми е писала...и то се оказа...фиатаджия, да ми продава броня за Марея
                    Баси каръка
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Прибирам се в къщи няма никой няма и нищо за ядене просто чудесно ...
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                        Прибирам се в къщи няма никой няма и нищо за ядене просто чудесно ...

споко, Слав, и аз нищо не съм яла....понеже си поспинках доста и закъснях за работа....
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                          Прибирам се в къщи няма никой няма и нищо за ядене просто чудесно ...
                          перфектно-лягай да спиш

OEM & Ventura Garage

Comment

• Болен съм с температура и кашлям бая - вече 3 дена....Днес в 8 сутринта, както си спях блаженно ми звъни ГСМ-а...Поглеждам в просъница и виждам, че ме търси шефа Също така в просъница му затварям.... След малко пак звъни и вече поразбуден вдигам с пресипнал глас От разговора разбирам, че в същност днес съм аз на смяна и закъснявам да отворя аптеката Ставам с огромно нежелание, температура и кашляйки се отправям към банята да се пооправя...Излизам на вън - минус 6. Естествено всички стъкла са ми заледени и следва 10 минути чегъртане на студа...кашляйки....Стигам в аптеката в 8и40 и такаааа Готино а?
                            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 16:47.
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Много ми е интересно на кой колега със 155ца му е притрябвало капачето на резервоара даже и пружините си е взел пиши ми една белешка имам още едно капаче за кво ще се правим на цигани да му се невиди

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Болен съм с температура и кашлям бая - вече 3 дена....Днес в 8 сутринта, както си спях блаженно ми звъни ГСМ-а...Поглеждам в просъница и виждам, че ме търси шефа Също така в просъница му затварям.... След малко пак звъни и вече поразбуден вдигам с пресипнал глас От разговора разбирам, че в същност днес съм аз на смяна и закъснявам да отворя аптеката Ставам с огромно нежелание, температура и кашляйки се отправям към банята да се пооправя...Излизам на вън - минус 6. Естествено всички стъкла са ми заледени и следва 10 минути чегъртане на студа...кашляйки....Стигам в аптеката в 8и40 и такаааа Готино а?
                                Доктора болен
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X